foto

Francis Durbridge

  • nar. 25.11.1912
    Hull, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.4.1998 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Der elegante Dreh Director (divadelní záznam) - divadelní hra
1975 The Doll (TV film)
1964 Tim Frazer jagt den geheimnisvollen Mister X
1957 Vicious Circle, The
1954 The Teckman Mystery
1953 The Broken Horseshoe
1952 Paul Temple Returns
1950 Paul Temple's Triumph
1946 Send for Paul Temple

TV seriály

1980 Poco a poco (TV seriál) - divadelní hra
Únik (TV seriál)
1977 Kette, Die (TV seriál)
1976 Dimenticare Lisa (TV seriál)
1975 Mort d'un touriste, La (TV seriál)
1974 Melissa (TV seriál)
1971 Certo Harry Brent, Un' (TV seriál)
Come un uragano (TV seriál)
Das Messer (TV seriál)
1970 Wie ein Blitz (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
1965 Man Called Harry Brent, A (TV seriál)
1964 Game of Murder, A (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
1963 Desperate People, The (TV seriál)
1962 Halsduken (TV seriál)
Halstuch, Das (TV seriál)
1960 Es ist soweit (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Der Andere (TV seriál)
Scarf, The (TV seriál)
1957 Time of Day, A (TV seriál)
1956 My Friend Charles (TV seriál)
Other Man, The (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1988 Tagebuch für einen Mörder (TV film) - kniha
1987 Dies Bildnis ist zum Morden schön (TV film) - kniha
1986 Kein Alibi für eine Leiche (TV film) - kniha
Mord am Pool (TV film) - kniha
1985 Plötzlich und unerwartet ... (TV film) - kniha
1984 Der Besuch (TV film) - kniha
1970 À corps perdu (TV film) - kniha
1966 Écharpe, L´ (TV film) - kniha
1963 Piccadilly null Uhr zwölf - kniha
1955 Portrait of Alison - povídka
1953 Operation Diplomat - povídka
1948 Calling Paul Temple - rozhlasová hra
1946 Send for Paul Temple - kniha

TV seriály

1997 Melissa (TV seriál) - kniha
1974 Passagère, La (TV seriál) - kniha
1973 Lungo il fiume e sull'acqua (TV seriál) - kniha
Un certain Richard Dorian (TV seriál) - kniha
1969 Giocando a golf una mattina (TV seriál) - kniha
1966 Melissa (TV seriál) - kniha
1965 Die Schlüssel (TV seriál) - kniha
1963 Paura per Janet (TV seriál) - kniha
1962 Huivi (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky