foto

Alan Simpson

  • nar. 27.11.1929 (90 let)
    Brixton, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Frankie Howerd on Campus (TV film)
1980 Comedy Tonight (TV film)
1979 Le Petomane
Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1975 Tittertime (TV film)
1974 Poslední Fleksnes
You'll Never Walk Alone (TV film)
1973 Steptoe and Son
Steptoe and Son Ride Again
1972 Pás cudnosti
1971 Laughing Stock of Television, The (TV film)
The Magnificent Seven Deadly Sins
1970 Kořist
1968 Frankie Howerd Meets the Bee Gees (TV film)
1966 East of Howerd (TV film)
The Spy with a Cold Nose
1965 Kohtaaminen (TV film)
1964 Clicquot & Co. (TV film)
Last Word on the Election, A (TV film)
The Bargee
1963 Falešná ruka zákona
1962 Nacht der offenen Tür (TV film)
1961 The Rebel
1960 Ladies and Gentle-Men (TV film)
1958 April 8th Show (Seven Days Early), The (TV film)

TV seriály

1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1973 Evening with Francis Howerd, An (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 Frankie Howerd's Hour (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1964 Frankie Howerd (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)

Dokumentární

1973 Frankie Howerd in Ulster (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1960 Siege of Sidney Street, The

TV seriály

1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Sykes and A... (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)

Dokumentární

2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
2002 Showbiz Set, The (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky