foto

Martti Järvinen

  • nar. 12.12.1938
    Tampere, Finsko
  • zem. 1.9.2014 (75 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hopeanuolet (TV film)
Maan mitta (TV film)
1996 Isältä pojalle
1994 Kaikki pelissä
1986 Akallinen mies
Maailman paras (TV film)
1984 Selman juonet (TV film)
1983 Akaton mies
Pöllönpesäpuut (TV film)
Viikonloppuna vapaata (TV film)
Yksityisetsivä (TV film)
1982 18 valokuvaa (TV film)
Jousiampuja
Kovaosaisten kuu (TV film)
Säätiö (TV film)
1981 Kummalliset (TV film)
Pölhölä
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
Natalia
1978 Kiipijä (TV film)
Kreutzer-sonaatti (TV film)
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
Tarina avioliitosta (TV film)
Teatterituokio: Asiantuntijat (TV film)
1976 Kultainen vasikka (TV film)
Terveisiä Dorikselta (TV film)
1975 Iisakki Juntilla oli monta poikaa (TV film)
Kuvien takana (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
Sujut (TV film)
Tavallinen Impi (TV film)
1973 Hedda Gabler (TV film)
Pohjantähti
1972 Rautapää Kaarle (TV film)
Teatterituokio: Keittiö (TV film)
1971 Miniä (TV film)
1970 Akseli ja Elina
Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
Teatterituokio: Mun nimi on Minna (TV film)
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
Kustaa Vaasa (TV film)
1968 Lude (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
1967 Teatterituokio: Ruma ankanpoikanen (TV film)
1966 Henrik IV (TV film)
Iso keikka (TV film)
Rakkaus alkaa aamuyöstä
Uhrina Helena (TV film)
Uusi jäsenkirja (TV film)
1965 Juorupiiri (TV film)
Keinumorsian (TV film)
Mies, joka nai mykän vaimon (TV film)
Poikkeus ja sääntö (TV film)
Sisilian sitruunoita (TV film)
Tanssiva aasi (TV film)

TV seriály

2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Laiton lyönti (E04)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
Tuliportaat (TV seriál)
Sydän, risti ja ankkuri (E16)
Kauppa tai konkurssi! (E15)
Elli rakas, älä vastaa! (E08)
další epizody (7)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)
Kuolema savolaiseen tapaan (TV seriál)
1982 Hamsterit (TV seriál)
1980 Suomalainen rakkaus (TV seriál)
1977 Arja ja Kalevi (TV seriál)
Yritetään yhdessä (TV seriál)
1976 Heikkopeikko (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1967 Hulukkoset (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 Oi niitä naisia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky