foto

Heikki Partanen

  • nar. 29.1.1942
    Helsinki, Finsko
  • zem. 26.11.1990 (48 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1984 Jänis istuu maassa
Uuno Turhapuro armeijan leivissä

TV seriály

1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1974 Solveigin laulu (TV seriál)

Dokumentární

1978 Kolmetoista päivää elämästä
1975 Työväen urheilu 1974 (studentský film)
1973 Vanha puukaupunki, varo! (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1984 Pessi ja Illusia
1979 Primus Motor (studentský film)
1965 Onnenpeli
1962 Tie pimeään

TV seriály

1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1982 Lisää piirrettyä elokuvaa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace