foto

Marjatta Raita

  • nar. 17.2.1944
    Pori, Finsko
  • zem. 27.9.2007 (63 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1996 Tie naisen sydämeen
1994 Uuno Turhapuron veli
1993 Uuno Turhapuron poika
1992 Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1991 Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
1990 Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
1988 Tupla-Uuno
1987 Uuno Turhapuro kaksoisagentti
1986 Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1985 Uuno Epsanjassa
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1983 Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1982 Uuno Turhapuro menettää muistinsa
1981 Uuno Turhapuron aviokriisi
1980 Yhteistyötä pääkaupunkiseudulla
1979 Risto Vanarin piilokamera
1978 Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
1977 Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon
Isältä pojalle (TV film)
1976 Lottovoittaja UKK Turhapuro
1975 Professori Uuno D.G. Turhapuro
Värskisten suvun tarinat (TV film)
1973 Uuno Turhapuro
1971 Teatterituokio: Hautajaiset (TV film)
1970 Ilokylän hammaslääkäriseikkailu (TV film)
Kämppä (TV film)
1969 Ilokylän tenavakoulussa (TV film)
1968 Lääkäri Pilleri ja Ilokylän lapset (TV film)
Mies elää (TV film)
1967 Alaston kuningas (TV film)
Teatterituokio: Everstin tyttäret (TV film)
1966 Loistokaupunki (TV film)
1965 Juorupiiri (TV film)
Mies, joka nai mykän vaimon (TV film)
Sisilian sitruunoita (TV film)
Teatterituokio: Nocturno (TV film)

TV seriály

2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Speden parhaat (TV seriál) - a.z.
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Poliisin poika (S02E10)
Lyhyet jäljet (S02E09)
Työmiehen lauantai (S02E08)
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
1996 Uuno Turhapuro (TV seriál)
1992 Tapulikylä (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1998 Näin tehtiin Uuno Turhapuro (TV film)

Host

TV pořady

2003 4Pop (TV pořad)
2001 Minä, sinä, hän - Kiitoskonsertti Spedelle (TV pořad)
2000 Suuri luokkakokous (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace