foto

Mikko Alatalo

  • nar. 1.5.1951 (68 let)
    Kuivaniemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1982 Poběžme!

Dokumentární

1979 Rakkaani, Tammerkoski (TV film)

TV pořady

1986 Suomalainen lähiörapsodia (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Estradilla: Maalaispoika 60 v. (koncert)
2007 Ganes - a.z.
2005 Estradilla: Senaattori ja Boheemi (koncert)
1985 Yespoks! (divadelní záznam)

TV seriály

1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Taikapeili (TV seriál)

Dokumentární

2015 Valokeilassa Atte Blom (TV film)
2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2010 Rock-Suomi (TV seriál) - a.z.
2008 Sopimus
2005 70-luvun sekahaku (TV seriál)
Juice & Mikko: Senaattori ja Boheemi - dokumentti (TV film)
1974 Erään sävelmän synty - Odysseus (TV film)

Host

TV pořady

2018 Gaala (TV pořad)
2015 David Hasselhoff Show (TV pořad)
Retrohelmet (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Naurun tasapaino (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
TWU (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2001 Kirvesmiehet (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1992 Kansanhuvit (TV pořad)
Suomi-Neidon syntymäpäivät (TV pořad)
Tuttu juttu (TV pořad)
1988 Eurovision laulukilpailu 1988 - Suomen karsinta (TV pořad)
Syksyn sävel 1988 (TV pořad)
1986 Miss Suomi 1986 (TV pořad)
Suomalainen lähiörapsodia (TV pořad)
Syksyn sävel 1986 (TV pořad)
1985 Syksyn sävel 1985 (TV pořad)
1984 Hittimittari (TV pořad)
Syksyn sävel 1984 (TV pořad)
1983 Syksyn sävel 1983 (TV pořad)
1982 Syksyn sävel 1982 (TV pořad)
1981 Eurovision laulukilpailu 1981 - Suomen karsinta (TV pořad)
Syksyn sävel 1981 (TV pořad)
1980 Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta (TV pořad)
Syksyn sävel 1980 (TV pořad)
1979 Laulunlyömät (TV pořad)
1978 Syksyn sävel 1978 (TV pořad)
1977 Eurovision laulukilpailu 1977 - Suomen karsinta (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)
Pop Liisa (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1986 Suomalainen lähiörapsodia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky