foto

Seela Sella

  • nar. 30.12.1936 (82 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Olavi Virta
2017 Linnan juhlat (TV film)
2015 My Dear Friend
Night Goes Long
2014 Kummeli V
2013 Láska, soudruhu
2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
Veden peili
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Yksinen
2006 Kalteva torni
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
Puhtaaksikirjoittaja (TV film)
2003 Kaivoksen lapset (studentský film)
Sibelius
2002 Umur
2000 Autobus sebevrahů
Laina-aika
Sylvin kamari (TV film)
Viimeiset mitalit (TV film)
1999 Sestřička
1998 Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1996 Gabriel (TV film)
Onnenseitti (TV film)
1994 Pieni sävelmä menneiltä ajoilta (studentský film)
Pieniä valheita (TV film)
Rondaus
1992 Hamlet (TV film)
1990 Axel (TV film)
Irti maasta (TV film)
1987 Entäs nyt, Niskavuori? (TV film)
Toukokuun yön tarinoita (TV film)
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
1984 Hengenmies (TV film)
Yksinpuhuja (TV film)
1982 Teatterituokio: Ihme (TV film)
1980 Laahus (TV film)
Za spičkami
1979 Gabriel, tule takaisin (TV film)
Ihmemies
1978 Tuntematon ystävä
1977 Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon
Lohikäärme (TV film)
1976 Lottovoittaja UKK Turhapuro
Terveisiä Dorikselta (TV film)
1975 Kuvien takana (TV film)
Mies, joka ei osannut sanoa EI
Talvinen tarina (TV film)
1973 Jeppe Niilonpoika eli talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)
1970 Teatterituokio: Mun nimi on Minna (TV film)
1969 Koneitten murskaajat (TV film)
1967 Särkyneiden sydänten talo (TV film)
1966 Pitkä päivä (TV film)
1963 Mies, joka otti osansa (TV film)
1962 Kesäyön unelma (TV film)

TV seriály

2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Yökyöpelit (TV seriál)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Meidän joukkue (E04)
další epizody (6)
Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
Kapinalliset (S02E03)
další epizody (4)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
další epizody (7)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
Kirje isältä (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
1997 Verisiskot (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Joulukalenteri (TV seriál)
1995 Ottaako sydämestä? (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Miljoonakeikka 2/2 (E02)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Idan jengi (TV seriál)
Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1988 Rakkaat sisaret (TV seriál)
1987 Joulukalenteri (TV seriál)
Rakastan, rakastan (TV seriál)
1986 Ahkera Liisa (TV seriál)
Eevan luokka (TV seriál)
1981 Iris Klewe (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Elämänmeno (TV seriál)
Oman tiensä etsijät (E03)
Kiivas, herkkä ja lempeä (E02)
Levoton sielu, armoton arki (E01)
1976 Koivuharju (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Dokumentární

2013 Viru - tarinoita hotellista - vyp.
2007 Seela Sella - Aina joku toinen (TV film)
2003 Litjan lähdöt ja loitsut (TV film)
1997 Daavid - tarinoita kunniasta ja häpeästä

Host

TV pořady

2015 Risteyksessä (TV pořad)
2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
1986 Pilat palat pois (TV pořad)
1979 S'Brent - se palaa (TV pořad)
1976 Iltalintu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace