foto

Kauko Hynninen

  • nar. 10.3.1933
    Joroinen, Finsko
  • zem. 21.12.1989 (56 let)
    Kuopio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Poběžme!
1978 Syksyllä kaikki on toisin
1977 To člověku úplně stačí
1974 Omat koirat purivat (TV film)
1968 Ruusubaletti (TV film)
1966 Kaikki minun poikiani (TV film)

TV seriály

1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1975 Siunattu hulluus (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 Kevään kohinaa Merenkurkussa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky