foto

Jorma Lindfors

  • nar. 21.5.1932
  • zem. 16.5.2002 (69 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1983 Akaton mies
1979 Ruskan jälkeen
1978 Tuonelan joutsen (TV film)
1977 Viimeinen savotta
1976 Anu ja Mikko (TV film)
Důvěra
1975 Taiteen tuote (TV film)
1974 Kun lesket lempivät (TV film)
Omat koirat purivat (TV film)
1973 Pajatso (TV film)
Železnice (TV film)
1970 Titus Andronicus (TV film)
1969 Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
1968 Kirjeitä itärintamalta (TV film)
Legenda (TV film)
Nukkekoti (TV film)
Sirkku (TV film)
1967 Aura ja tähdet (TV film)
Piirakat (TV film)
Saituri (TV film)
Sköna Helena (TV film)
1966 Autojen hautausmaa (TV film)
Juhlat linnassa (TV film)
Luxemburgin kreivi (TV film)
Täyttyneiden toiveiden maa (TV film)
Ylilääkäri (TV film)
1965 Doña Diana (TV film)
Eva Maria (TV film)
Galenpannan (TV film)
Kaksoisnukke (TV film)
Ketunpesä (TV film)
Kuten nainen (TV film)
Roinilan talossa (TV film)
Teekutsut (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
1964 Kaikki vorot eivät tule varkaisiin (TV film)
Miten haluatte (TV film)
Todistajat (TV film)
1963 Fat amontillado, Ett (TV film)
Förlåt, fel nummer (TV film)
Joku teistä (TV film)
Kaivos (TV film)
Lepakko (TV film)
Maan parhaat (TV film)
Mies, joka otti osansa (TV film)
Montserrat, taipumaton (TV film)
Niin on - jos siltä näyttää (TV film)
Omena putoaa (TV film)
Pokkasakki (TV film)
Ruusutili (TV film)
Sellaista rakkautta (TV film)
Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film)
1962 Antigone (TV film)
Daniel Hjort (TV film)
Elämä on unta (TV film)
Kettu ja viinirypäleet (TV film)
Luottamuksella (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Måsar över Sorrento (TV film)
Pikku pyhimys (TV film)
Rasvapallo (TV film)
Staden (TV film)
Vuokraemäntä (TV film)
1961 Fordringsägare (TV film)
Gabriel, tule takaisin (TV film)
Galgmannen (TV film)
Hevosen kaima (TV film)
Huset vid landsvägen (TV film)
Katariina kaunis leski (TV film)
Kauppamatkustajan kuolema (TV film)
Kihlaus (TV film)
Merihevonen (TV film)
Minkä minulle voitte (TV film)
Paljon melua tyhjästä (TV film)
Prinssi ja hatuntekijä (TV film)
Tiet (TV film)
Tähdenlento (TV film)
1960 Děvče zasněžených lesů
Eurydike (TV film)
George Sandin salongissa (TV film)
I Italien (TV film)
Jeppe Niilonpoika eli Talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)
Kapplöpningen (TV film)
Kuolemantanssi (TV film)
Madame (TV film)
Malja Viriliukselle (TV film)
Malmilöytö (TV film)
Mestari Patelin (TV film)
Olen 17-vuotias (TV film)
Pastori Jussilainen (TV film)
Simon ja Laura (TV film)
Takaisin Eedeniin (TV film)
Tragiker mot sin vilja (TV film)
Ukkosta Jalavakadulla (TV film)
Ödets man (TV film)
1959 Ennen Cannaeta (TV film)
Hemma klockan sju (TV film)
Kaunis Amanda (TV film)
Kuopion takana (TV film)
Lasisydän
Papin perhe (TV film)
Paria (TV film)
Rippiaitta (TV film)
Synti (TV film)
Voimakas kuin meri (TV film)
1958 Lea (TV film)
Mord före midnatt (TV film)

TV seriály

1983 Akaton mies (TV seriál)
1978 Elämänmeno (TV seriál)
Oman tiensä etsijät (E03)
Kiivas, herkkä ja lempeä (E02)
Levoton sielu, armoton arki (E01)
1972 Osm smrtelných ran (TV seriál)
Viina se ol kaiken pahan alku (E04)
Sanokaa se yhteiskunnalle (E03)
Työttömyyskorvauksilla ei pitkälle pötkitä (E02)
další epizody (4)
1961 Matti ja Leena (TV seriál)

TV pořady

1984 Tilt (TV pořad)
1979 Hepskukkuu (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)
1969 Kuustudio (TV pořad)
1968 Lighthouse (TV pořad)
1967 En man vid namn Mårtenson (TV pořad)
Miss Skandinavia 1968 (TV pořad)
Miss Suomi 1967 (TV pořad)
Stella Polaris (TV pořad)
1966 Horoskooppi (TV pořad)
Messuparaati (TV pořad)
Miss Skandinavia 1967 (TV pořad)
Miss Suomi 1966 (TV pořad)
Voitko Sä syömmes antaa... (TV pořad)
1965 Miss Suomi 1965 (TV pořad)
1964 Miss Suomi 1964 (TV pořad)
1961 Witte zwanen, zwarte zwanen (TV pořad)
1959 Kevätfantasia (TV pořad)

Herecká filmografie

Kostymérská filmografie

Filmy

1964 Miten haluatte (TV film)

Host

TV pořady

1986 Viisaat vieraissa (TV pořad)
1962 Lavastus ja lavastaja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky