Reklama

Reklama

Yoo-bi Lee

Yoo-bi Lee

nar. 22.11.1990 (33 let)
Soul, Jižní Korea

Biografie (1)

Lee Yu Bi se narodila 22. listopadu 1990 v Jižní Koreji. Svou hereckou kariéru začala debutem v sitcomu Vampire Idol (2011), kde si zahrála např. po boku Woo-Bin Kima, který v tomtéž roce také rozjížděl svou hereckou kariéru. Na další role nemusela dlouho čekat a hned po Vampire Idol si zahrála vedlejší roli v seriálu The Innocent Man (2012) a Gu Family Book (2013), kde se setkala s velice populárním Jihokorejským hercem a zpěvákem Seung-Gi Leem. Rok po Gu Family… (více)

Zajímavosti (2)

Bameul geotneun sunbi (2015)

  • Původně avizovaná herečka Se-yeon Jin nabídku ztvárnit hlavní ženskou seriálovou roli z pracovních důvodů odmítla. Stejnou roli se seriáloví tvůrci pokusili nabídnout také mladé herečce Groo Han. Dokonce ale i ta byla nucena nabídku odmítnout. V hlavní ženské roli se tak nakonec objevila půvabná jihokorejská herečka Yoo-bi Lee. (Conspi)

Bameul geotneun sunbi (2015)

  • Během natáčení se poměrně nepříjemného poranění nosu dostalo herci Joon-ki Lee. Ten souhrou okolností v době natáčení nešťastně upadl a zlomil si nosní kost (os nasale). Ihned po incidentu byl herec hospitalizován v soulské nemocnici a podroben operaci. Natáčení bylo po dobu hercovi absence pozastaveno. Protože byla ale série z velké části již dotočena, nečekala natáčecí štáb žádná prodleva v původně plánovém uvedení jednotlivých dílů na diváckou obrazovku. Incident byl o tolik horší, že zahrnoval rovněž i úraz jeho herecké kolegyně, herečky Yoo-bi Lee, která byla rovněž ihned hospitalizována s pohmožděninami v oblasti zad. Herečka si stěžovala na bolestivé pohmoždění bederního herniated disku. To je bolestivý zdravotní stav, vyskytující se v dolní části zad, při němž je gelovitý střed disku v bederní části páteře protržen prostřednictvím slabého místa ve vnější stěně disku. (Conspi)

Galerie (3)

Reklama

Herečka

Host

Reklama

Reklama