foto

Hee-bong Jo

  • nar. 23.8.1971 (47 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kokdu: A Story of Guardian Angels
2017 Gaeul ucheguk
2015 Gukgadaepyo 2
Soonsooui sidae
2014 Deulggot
Piráti
2013 Misaeng peurikwol
Mongtajoo
2012 5 baekmanbooleui sanai
Peiseumeikeo
2011 Beullaindeu
Leobeu pikseon
Mobidik
2010 Beseuteuselleo
2009 Hongkildongui huye
2008 1724 gibangnandongsageon
Sayangkoldong yangkwajajeom aentikeu
Syupomaeniottdeon sanai
Wonseueopon eotaim
2007 Jugeodo haepi ending
Nae saengae choeakui namja
2006 Ddukbang jeonseol
Gajokeui tansaeng
Jal sarabose
Jopok manura 3
Nunbushin haru
Samgeori geukjang
Yeolhyeolnama
2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil
2004 Beomjweui jaeguseong
Majimak neukdae
Syupeoseuta Gam Sa-yong
2003 Singgeuljeu

TV seriály

2018 Seuwichi - sesangeul bakkwora (TV seriál)
2017 Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
Choikang baedalggun (TV seriál)
Jojak (TV seriál)
Maenmomui sobanggwan (TV seriál)
Teonneol (TV seriál)
2016 Deo keitu (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
Peok! (TV seriál)
2015 Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
Neoreul norinda (TV seriál)
Oneulbooteo saranghae (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Apppaneun byeontaejoong (TV seriál)
Bbaseukket bol (TV seriál)
Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Deo baireosu (TV seriál)
Goot dakteo (TV seriál)
2012 Jeokdoeui namja (TV seriál)
Neoraseo joha (TV seriál)
2011 Anaega sarajyeossda (TV seriál)
Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Dangshin cham yeobbeuda (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Domangja peullaen B (TV seriál)
Gichalbirok (TV seriál)
Naya, halmeoni (TV seriál)
Pianiseuteu (TV seriál)
2009 Gyeongsookui, gyeongsookabeoji (TV seriál)
2008 Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
2007 Kaseutera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace