foto

Christopher Frontiero

  • nar. Gloucester, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pups Alone: A Christmas Peril
2013 Evidence
Rodokmen
2011 Level 26: Dark Revelations
2009 Den naruby

TV seriály

2018 MacGyver (TV seriál)
UFO + Area 51 (S02E22)
2017 Smilf (TV seriál)
Family-Sized Popcorn & a Can of Wine (S01E07)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Bailout (S05E16)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Sekta (S01E16)
Dexter (TV seriál)
Věřte, nevěřte (S06E01)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Děti temnoty (S03E04)
Vystrašen k smrti (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace