foto

Kieron Elliott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Night Eyes
2013 A Leading Man
2012 Shi
Sir Billi
2011 1320
Episode 50
Odporná hra
2010 Jak vycvičit draka
Trapped: Haitian Nights
2009 Bez paměti

TV seriály

2012 Prozíravost (TV seriál)
Stín (S01E09)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Zbraně zabíjejí (S06E12)
2008 Akta Z (TV seriál)
Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
2001 Hollyoaks: Movin' On (TV seriál)
StarStreet (TV seriál)

Dokumentární

2012 Osudová setkání (TV seriál)
2008 Vězeňkyně (TV seriál)
2006 Neznámý rosomák (TV film) - vyp.

Host

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)
1997 Night Fever (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky