foto

Jiří Zykmund

Biografie

Jiří Zykmund je výtvarník, fotograf a režisér. Vystudoval fotografii na SUPŠ v Brně a následně kameru na pražské FAMU. Často se podílí na natáčení dokumentárních filmů a spolupracuje s Českou televizí. Věnoval se pedagogické činnosti v oblasti multimediální tvorby. Byl kameramanem snímku Mám ráda nudný život, který v roce 2009 zvítězil v české soutěži jihlavského festivalu.

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Filmy

2014 Ztracená srdce

Dokumentární

2020 Rumunská čítanka (TV seriál)
2019 Ještě nekončíme
Ztracený břeh
2015 Česká fotka (TV seriál)
2014 Skotská čítanka: Don't worry, be scottish (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Ztracená srdce

Dokumentární

2019 Ještě nekončíme
Ztracený břeh
2015 Česká fotka (TV seriál)

Herecká filmografie