foto

Katharina Spiering

  • nar. 1974
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Ein Tag wie jeder andere (TV film)
2018 Bist du glücklich? (TV film)
Vše zapomenuto, vše odpuštěno (TV film)
2017 Der unsichtbare Film (studentský film)
Wilsberg – Der Betreuer (TV film)
2016 Herzblut. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Neukölln Wind
Schutzpatron. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2015 Süßer September (TV film)
2014 O jedné dívce
Tatort - Das verkaufte Lächeln (TV film)
2013 Däumelinchen
Helmut Schmidt - Lebensfragen (TV film)
Jedes Jahr im Juni (TV film)
Místo činu: Hamburk - Ohnivý ďábel (TV film)
Seegrund. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2012 3 Zimmer/Küche/Bad
Bankraub für Anfänger (TV film)
Lore
Láska s vůní máty (TV film)
Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
2011 Ein starkes Team - Am Abgrund (TV film)
2010 Bloch - Verfolgt (TV film)
2009 Ein Sommer mit Paul (TV film)
Místo činu - Falešný život (TV film)
Vraždy na dožínky (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
Die Frau des Frisörs (TV film)
2006 Rudý kakadu
Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
Tatort - Schattenspiel (TV film)
Všichni nebyli vrazi (TV film)
2004 Ein toter Bruder (TV film)
Sehnsucht (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Eid des Hippokrates (S01E07)
Todesraser (S01E06)
In aller Freundschaft - Die Krankenschwestern (TV seriál)
Drei Freunde (E02)
Volnaja gramota (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2016 Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Lawinenhunde (S05E13)
Wilderer (S05E12)
2011 Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace