foto

J. Downing

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 McFarland: Útěk před chudobou
Mámy na nože
2012 C'mon Man
2011 Annie Claus is Coming to Town (TV film)
1997 Přísně tajný Hollywood (TV film)
1996 Shattered Mind (TV film)
1995 Empire (TV film)
Trial by Fire (TV film)
1993 Robot Wars
1992 Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1991 Little Secrets
1988 Ghoulies II
Obranná hra

TV seriály

2017 The Catch (TV seriál)
The Birthday Party (S02E07)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Loupež (S03E21)
2015 Krize (TV seriál)
There Will Be Consequences (E10)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Shoot to Thrill (S03E09)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tajné kamarádky (S01E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelská trojka (S10E09)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Mrazivé zjištění (S06E09)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
12 hodin (S06E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Černý pátek (S02E07)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlk v rouše beránčím (S07E20)
2008 Luke 11:17 (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
Aférka (S01E05)
2005 E-Ring (TV seriál)
Inside, The (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Mateřský instinkt (S01E21)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Stav ohrožení (S05E14)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Prázdniny ve Washingtonu (S02E09)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kvalita života (S06E09)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mathnet (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace