foto

Matthew Walker

  • nar. 11.4.1942 (76 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Boy
2011 Proroctví zkázy (TV film)
2008 Hvězdná brána: Archa pravdy
2007 Milionové Vánoce
Rembrandtova Noční hlídka
Ukradená nevinnost (TV film)
Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2006 Absolutní nula (TV film)
Noc v muzeu
Rituál
Unnatural & Accidental
2005 Saving Milly (TV film)
Sám v temnotě
Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 Moje sestra vlkodlak 3
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati (TV film)
2003 Eden's Curve
Hrozba z nebe (TV film)
Mužská záležitost
Poslední tanec
2002 Bomba v srdci (TV film)
The New Beachcombers (TV film)
2001 Blackwoods
Spy Game
Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
2000 V pravé poledne (TV film)
1999 Miracle on the 17th Green (TV film)
Resurrection (TV film)
1998 Bastard
Future Sport (TV film)
Ulice hrůzy (TV film)
1997 Convictions (TV film)
Dítě Medúzy (TV film)
Zachraňte Willyho 3
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Intimate Relations
The Angel of Pennsylvania Avenue
Titanic (TV film)
Vražda na stezce Iditarod Trail (TV film)
1995 Tajemný střelec
Válka mezi námi
1994 For the Love of Aaron (TV film)
Frostfire (TV film)
Heart of a Child (TV film)
Křižovatka
Malé ženy
Moment of Truth: A Mother's Deception (TV film)
One More Mountain (TV film)
Válečná kořist (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Kokosy na sněhu
Osudný omyl
The Only Way Out (TV film)
Trable, trable, tuplem trable (TV film)
1992 City Boy (TV film)
1990 Always Remember I Love You (TV film)
1989 Nejsme žádní andělé
1988 Vražda na Aljašce (TV film)

TV seriály

2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Reptile Room: Part One (S01E03)
2010 Hiccups (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Mr Young (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Bludiště (S06E12)
Hvězdná brána (TV seriál)
Výprava, část druhá (S10E11)
2006 Blade (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Prairie Giant: The Tommy Douglas Story (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Projekt Pegasus (S10E03)
Kamelot (S09E20)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Reunion (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Avalon, část první (S09E01)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Dříve než usnu (S01E14)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
The Magician's House (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Matryoshka (S03E14)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svatý kámen (S02E14)
Milénium (TV seriál)
...Thirteen Years Later (S03E05)
Luminary (S02E12)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Getsemani (S04E24)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Volba (S01E06)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Roland (S01E23)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1991 Lightning Force (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Serenity (S05E12)
1989 Bordertown (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
School's Out (S02E22)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace