foto

R.L. Stine

  • nar. 8.10.1943 (74 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Husí kůže - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Mostly Ghostly
2007 Hodina duchů
2003 Haunted Lighthouse
2001 Když se duchové zlobí (TV film)

TV seriály

2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
2001 Noční můry (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Noční můry (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace