foto

R.L. Stine

  • nar. 8.10.1943 (76 let)
    Columbus, Ohio, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Fear Street - kniha
Fear Street 2 - kniha
2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween - kniha
2015 Husí kůže - kniha
2014 Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend - kniha
2007 Hodina duchů - kniha

TV seriály

2015 Nebezpečný flirt (TV seriál) - kniha
A4U (E10) - kniha
FYEO (E09) - kniha
AMA (E08) - kniha
další epizody (10)
1995 Husí kůže (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween
2015 Husí kůže

TV seriály

1995 Husí kůže (TV seriál) - mod.

Dokumentární

2018 Scary Stories

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1971 Film '72 (TV pořad) - mod.