foto

R.L. Stine

  • nar. 8.10.1943 (75 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween - kniha
2015 Husí kůže - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2018 Husí kůže 2: Ukradený Halloween
2015 Husí kůže

TV seriály

2001 Noční můry (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Dokumentární

2018 Scary Stories

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Mostly Ghostly
2007 Hodina duchů
2003 Haunted Lighthouse
2001 Když se duchové zlobí (TV film)

TV seriály

2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
2001 Noční můry (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace