foto

Ok-sook Song

  • nar. 14.8.1960 (59 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gaeul ucheguk
2010 Bangawoon salinja
Geurang peuri
2003 Daehanminguk heonbeob je 1jo
Eunjangdo
Haneul jeongwon
2001 Raee bang
Sseommeotaim
Yeopgijeogin geunyeo
2000 Hamyeondoinda
1999 Nae maeumui punggeum
1998 Areumdaun shijeol
1997 Sekai dakteo
1996 Geudeulmanui sesang
Haksaeng bukgun shinwi
1995 Gyaegotun nalui ohu
1992 Geoleoseo haneulgaji
1990 Naneun nalmada ileoseonda
1986 Yeongung yeonga
1985 Eomi

TV seriály

2019 Yulyeongeul jabala! (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Missing9 (TV seriál)
Miueodo saranghae (TV seriál)
Salameui adeul (TV seriál)
2016 38 sagidongdae (TV seriál)
Aiga dasut (TV seriál)
Haengbokeul jooneun salam (TV seriál)
2015 Palangsaeui jib (TV seriál)
Yeowangui kkot (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
Sarangman halrae (TV seriál)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Gaksital (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Neoraseo joha (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 Bboori gipeun namoo (TV seriál)
Dangsinyi jamdeun sayi (TV seriál)
Gashinamoo sae (TV seriál)
Watstcheu eop (TV seriál)
2010 Bolsurok aegyomanjeom (TV seriál)
Daemul (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Saramui adeul (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Betoben baireoseu (TV seriál)
Geubooni osinda (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Kwageoreul mutji maseyo (TV seriál)
Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
Woorijibye oae wassni (TV seriál)
2007 Areumdaun shijeol (TV seriál)
Manyeo Yu-hee (TV seriál)
Manyeoyooheui (TV seriál)
Motdoen sarang (TV seriál)
Nalaoreuda (TV seriál)
2006 Annyounghaseyo haneunim (TV seriál)
Miseuteo gootbai (TV seriál)
Naesarang motnanyi (TV seriál)
Noona (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
Onri yu (TV seriál)
고향역 (TV seriál)
사랑은 기적이 필요해 (TV seriál)
패션 70's (TV seriál)
2004 Hyeong (TV seriál)
2003 Cheot sarang (TV seriál)
Nae insaengui kongkkakji (TV seriál)
2002 Booeokdegi (TV seriál)
Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
1999 Mabeopui seong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky