foto

Ziwen Wang

  • nar. 28.2.1987 (32 let)
    Provincie S’-čchuan, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Fall In Love
2012 1942
2011 Cool Young
2010 Následky otřesu
2006 Yi ma de hou xian dai sheng huo

TV seriály

2019 Bureau of Transform (TV seriál)
God of Lost Fantasy (TV seriál)
2016 Huan Le Song (TV seriál)
Ru Guo Wo Niu You Ai Qing (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bēnpǎo Ba (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace