foto

Ripley Sobo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ace the Case
2015 Steve Jobs
2014 Zimní příběh

TV seriály

2017 The Punisher (TV seriál)
Two Dead Men (E02)
2014 Wallykazam (TV seriál)
2010 Umizoomi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace