foto

Usko Viitanen

  • nar. 23.2.1928
    Orimattila, Finsko
  • zem. 6.7.2005 (77 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Pohjalaisia (TV film)
1977 Ratsumies (TV film)
1975 Rigoletto (TV film)
1973 Pajatso (TV film)
1966 Sevillan parturi (TV film)
1965 Turandot (TV film)
1963 Eräs pääsiäisaamu (TV film)
1962 Pikku pyhimys (TV film)

Host

TV pořady

1979 Laulunlyömät (TV pořad)
1966 Oopperakarnevaalit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky