foto

Jaroslav Havlíček

  • nar. 3.2.1896
    Jilemnice, Rakousko-Uhersko
  • zem. 7.4.1943 (47 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Petrolejové lampy (divadelní záznam) - kniha
2001 Ta třetí (TV film) - kniha
1997 Jasnovidka (TV film) - povídka
1992 Helimadoe - kniha
1988 Prokletí domu Hajnů - kniha
1983 Duch soudce Pauknera (TV film) - kniha
1981 Kamenný orchestr (TV film) - kniha
1971 Petrolejové lampy - kniha
1968 Motýl a smrt (TV film) - kniha
Ta třetí - kniha
1965 Neviditelný (TV film) - kniha
1942 Barbora Hlavsová - povídka

TV seriály

2013 Škoda lásky (TV seriál) - povídka
Dobrodružství (S01E15) - povídka
Družička (S01E09) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace