foto

Irma Martinkauppi

  • nar. 28.6.1938 (81 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Kivenpyörittäjän kylä
1978 Jääkö Pekka luokalle? (TV film)
Kaupunkilaisia
Korvat (TV film)
1977 Tarina avioliitosta (TV film)
1976 Ennen auringonlaskua (TV film)
Laulukokeet (TV film)
1975 Isä joutuu sotaan (TV film)
Jouluksi kotiin
Oy Mahdollisuus Ab (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
Tavallinen Impi (TV film)
1973 Metrokortti (TV film)
Máma se vdává (TV film)
1972 Naurubussi (TV film)
Ubohá Marie
1971 Hrabě
Jammu (TV film)
Kotimuistutus (TV film)
1970 Kämppä (TV film)
Pari (TV film)
1969 Työtön (TV film)
1962 Vain ihmisiä (TV film)

TV seriály

1982 Suomalaisia tunnustuksia (TV seriál)
1978 Elämänmeno (TV seriál)
Oman tiensä etsijät (E03)
Levoton sielu, armoton arki (E01)
Oman onnensa seppä (TV seriál)
1976 Kumpi hallitsee - ihminen vai alkoholi (TV seriál)
Sairaanhoitaja (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1974 Solveigin laulu (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1967 Pidättekö ostereista (TV seriál)

Dokumentární

1974 Pentti Saarikoski - raportti runoilijasta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky