foto

Reiko Dan

  • nar. 26.3.1935
    Kjóto, Japonsko
  • zem. 24.11.2003 (68 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Malý dobrodruh
1970 Oiroke komikku
Shachô gaku ABC
Zoku shachô gaku ABC
1969 Shachô enmachô
Zoku shachô enmachô
1967 Izu no odoriko
Satsujin kyo jidai
1966 Crazy no musekinin Šimizu Minato
Daphne
Jotai
Kore ga seišun da!
1965 Daibóken
Kokkura suzumaru
Koko kara hadžimaru
Rudovous
Zoku Niši no ošó, higaši no taišó
Zoku shachô ninpôchô
Či to suna
Šačó ninpóčó
1964 Boku wa bodyguard
Danči: Nanacu no taizai
Džotai
Hadaka no džújaku
Hana no Óedo no musekinin
Ore wa bodyguard
1963 Daidokoro taiheiki
Iči ka bači ka
Kigeki: Tonkacu ičidai
Nippon iči no iro otoko
Norainu sakusen
Onna ni cujoku naru kufú no kazukazu
Subarashii akujô
Tsuma toiuna no onnatachi
1962 Aru Osaka no onna
Burari burabura monogatari
Ginza no wakadaišó
Honkon no hoši
Nippon musekinin džidai
Nippon musekinin jaró
Onna no za
Sanjuro
Wakai kisecu
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Šin Kicune no tameki
1961 Bebi gyangu to oneechan
Daigaku no wakadaišó
Džigoku no kjóen
Ginza no koibitotači
Kohajagawake no aki
Neko to kacuobuši
Shachô dochuki
Tokkjú Nippon
Tókjó jawa
Zoku salaryman čúšingura
Zoku shachô dochuki: onna oyabun taiketsu no maki
1960 Gambare! Bangaku
Gamecui jacu
Gametsui musume
Haori no taišó
Musume, cuma, haha
Onna ga kaidan o agaru toki
Onéčan ni makašitoki
Salaryman Medžiro Sanpei: Njóbó no kao no maki
Salaryman čúšingura
Salaryman šusse taikóki: Kankecuhen – Hanamuko bučó No.1
Samurai to onéchan
Sararíman Medžiro Sanpei: Teišu no tameiki no maki
Seppun dorobó
1959 Daigaku no oné-čan
Ginza no onéchan
Jadžú šisubeši
Kicune to tanuki
Oneechan makari tôru
Onnagokoro
Salaryman šusse taikóki: Kačó ičiban jari
Son-goku sora
Songokú
Wakai koibitotači
Zoku shachô taiheiki
Šačó taiheiki
1958 Aidžó no mijako
Daigaku no ninkimono
Džújaku no isu
Hadaka no taišó
Hanajome sandžúsó
Hanajome sandžúšó
Jadžikita dóčú sugoroku
Kekkon no subete
Otona ni wa wakaranai: Seišun hakušo
Tókjó no kjúdžicu
Wakai kemono
Zoku Šačó sandaiki
Zokuzoku Sararíman šusse taikóki
Šačó sandaiki
1957 Daigaku no samurai tachi
Mejiro Sanpei monogatari: Uchi no nyôbô
Saigo no dassó
Sararíman šusse taikóki
Zoku Salaryman šusse taikóki

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky