foto

Matti Varjo

  • nar. 2.4.1925
    Naantali, Finsko
  • zem. 25.12.2006 (81 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Kivenpyörittäjän kylä
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Pohjalla (TV film)
1981 Kehvelit (TV film)
Muistoja Elmosta (TV film)
1980 Espanjankävijät
1979 Teatterituokio: Paperit kevääksi (TV film)
1978 Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan (TV film)
1975 Ystävyysottelu (TV film)
1974 Sujut (TV film)
1972 Konkurssi (TV film)
1971 Aja hitosti (TV film)
Hrabě
Kutsumustyö (TV film)
Pikasuutarin Esko (TV film)
Vanja-eno (TV film)
1970 Kesäilta laiturilla (TV film)
Kuinka lohikäärme Anselmus joutui kutomaan kulta-ansan (TV film)
1969 Bratři
Kolme valkoista paitaa (TV film)
1968 Teatterituokio: Junamatkalla (TV film)
1966 Muotokuva (TV film)
1965 Antakaa ihmisen elää (TV film)
Woyzeck (TV film)
1964 Teatterituokio: Viisas tohvelisankari (TV film)
1963 Kaksitoista valamiestä (TV film)
Montserrat, taipumaton (TV film)

TV seriály

1995 Kovaa maata (TV seriál)
Tilinteko (S01E10)
1983 Enkeli lenteli (TV seriál)
1978 Rauhanranta 12 (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Divadelní záznam

1983 Dostojevskin galleria (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky