foto

Timo Bergholm

  • nar. 14.8.1941 (78 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Klooni (TV film)
2002 Kylmä muuri (TV film)
2001 Kolme valhetta (TV film)
1992 Tapporahat (TV film)
1991 Meil Kosola (TV film)
1990 Täysin syytön (TV film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1986 Kuutamoprinssi (TV film)
1984 Kuulustelu (TV film)
1983 Älköön silmäteräsi levätkö (TV film)
1982 Pohjalla (TV film)
1980 Martinin rikos (TV film)
Viimeinen raja (TV film)
1979 Kaukasialainen liitupiiri (TV film)
1977 Kovan onnen lapsia (TV film)
1971 Marta, Marta (TV film)
1970 Tuhannen ja yhden työn tarinat (TV film)
1969 Oma (TV film)
1968 Luule kanssamme (TV film)
Punahilkka
Sirkku (TV film)
1967 Aura ja tähdet (TV film)
Jeanne (TV film)
Marik-parkani (TV film)
Oppenheimerin tapaus (TV film)
1965 Seuraava (TV film)
Suuren oppineen Wun päivä (TV film)
Teatterituokio: Valkoiset hampaat (TV film)
1964 Maalaiskosija (TV film)
Tylyn rakkauden laulu (TV film)

TV seriály

2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1998 Presidentin mies (TV seriál)
1995 Hyvä veli (TV seriál)
1993 Idan jengi (TV seriál)
1988 Dunckerin kersantti (TV seriál)
1965 Pentti Siimes (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

TV pořady

1967 Ihminen rakastaa (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Tapporahat (TV film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1983 Älköön silmäteräsi levätkö (TV film)
1970 Tuhannen ja yhden työn tarinat (TV film)
1968 Punahilkka

TV pořady

1967 Ihminen rakastaa (TV pořad)
1966 Orvokki (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1977 Palkkio (TV film)

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál)
2003 Litjan lähdöt ja loitsut (TV film)

Host

TV pořady

1967 Jatkoaika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky