foto

Pekka Laiho

  • nar. 14.5.1943 (76 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 8
2007 Sanaton sopimus (TV film)
2006 Matti
2003 Nainen kedolla (TV film)
2002 Rumble
1998 Viola (TV film)
1997 Maraton (studentský film)
The Joyboys Story
1987 Kummitäti (TV film)
1986 Stíny v ráji
1985 Ostettu sulhanen (TV film)
1984 Aikalainen
Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
1983 Lemmen karu selli (TV film)
Menestyksen maku
1982 Huomenna on hyvä päivä (TV film)
Ihmeellinen maalari (TV film)
Jousiampuja
1981 Kummalliset (TV film)
Pedon merkki
Teatterituokio: Hanski Hortensia (TV film)
1979 Herr Puntila och hans dräng Matti
Karuselli (TV film)
1978 Jääkö Pekka luokalle? (TV film)
Kiipijä (TV film)
Teatterituokio: Jonninjoutavaa (TV film)
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
Ukkovarvas (TV film)
1976 Pääsiäinen (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)
1973 Silta kaukaiseen yöhön (TV film)
1972 Case, The (TV film)
Teatterituokio: Keittiö (TV film)
Teatterituokio: Älä jätä minua! (TV film)
1968 Cristian (TV film)
Laulu Suomenlahdelle (TV film)
Lennu (TV film)
1967 Alaston kuningas (TV film)
Bezradní
Kahden maanantain muisto (TV film)
Kunniakuja (TV film)
Madame de... (TV film)
Olviretki Schleusingenissa (TV film)
Teatterituokio: Barrabas (TV film)
Teatterituokio: Kohtalokas lemmenleikki (TV film)
1966 Aamiainen motellissa (TV film)
Henrik IV (TV film)
Kuningas IV (TV film)
Salomo ja Ursula (TV film)
Teatterituokio: Eikä varpunenkaan putoa (TV film)
Teatterituokio: Kolmekymmentä hopearahaa (TV film)
Virkistyspäällikkö (TV film)
1965 Dyskolos eli ihmisvihaaja (TV film)
Teatterituokio: Ruukku (TV film)
Valtatiellä (TV film)
1964 Maalaiskosija (TV film)

TV seriály

2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Tuotto-odotuksia (E10)
Johtaja (E03)
Skandaali (E02)
další epizody (4)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
Muista aina liikenteessä (S03E09)
Antiikkia, antiikkia (S03E06)
další epizody (4)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
Speden parhaat (TV seriál) - a.z.
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1998 Tulta päin! (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1993 Pimennys (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1988 Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1983 Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1982 Linnani on kotini (TV seriál)
1975 Timantti (TV seriál)
1973 Huumorin koulu (TV seriál)
1969 Rikosetsivien vapaapäivä (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)

Dokumentární

1971 Sarja kuvia

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1994 Rikos ja rangaistus (TV pořad)
1978 Sketsi-teatteri (TV pořad)
1977 De sju dödssynderna (TV pořad)
1976 Vinkistä vaari (TV pořad)
1974 Merirosvoradio (TV pořad)
1971 Uudenvuodenshow (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)
1967 50 pientä minuuttia (TV pořad)
1965 Ihmeitä iloksi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace