foto

Tiera Skovbye

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Murderer Upstairs (TV film)
Midnight Sun
2016 Christmas Cookies (TV film)
My Daughter's Disgrace (TV film)
2015 Even Lambs Have Teeth
Lhář, lhář, upír (TV film)
Sugarbabies (TV film)
2014 A Christmas Tail (TV film)
Ledová zkáza (TV film)
The Unauthorized Saved by the Bell Story (TV film)
2013 Blink (TV film)
Forever 16 (TV film)
2012 Skoro dospělá
Vánoční příběh 2
2011 Wishing Well (TV film)
2010 Vražedný termín (TV film)

TV seriály

2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirteen: The Sweet Hereafter (S01E13)
Chapter Twelve: Anatomy of a Murder (S01E12)
Chapter Eleven: To Riverdale and Back Again (S01E11)
další epizody (7)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
2015 Arrow (TV seriál)
The Candidate (S04E02)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Rock and a Hard Place (S09E08)
Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
2007 Kaya (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace