foto

Tiera Skovbye

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Půlnoční láska
Summer of '84
The Miracle Season
2017 A Murderer Upstairs (TV film)
One Small Indiscretion (TV film)
2016 Christmas Cookies (TV film)
My Daughter's Disgrace (TV film)
2015 Even Lambs Have Teeth
Lhář, lhář, upír (TV film)
Mark & Russell's Wild Ride (TV film)
Sugarbabies (TV film)
2014 A Christmas Tail (TV film)
Ledová zkáza (TV film)
The Unauthorized Saved by the Bell Story (TV film)
2013 Blink (TV film)
Forever 16 (TV film)
2012 Skoro dospělá
Vánoční příběh 2
2011 Wishing Well (TV film)
2010 Vražedný termín (TV film)

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirty-Five: Brave New World (S02E22)
Chapter Twenty Eight: There Will Be Blood (S02E15)
Chapter Twenty-Three: The Blackboard Jungle (S02E10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Leaving Storybrooke (S07E22)
Homecoming (S07E21)
Is This Henry Mills? (S07E20)
další epizody (9)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Seventeen: The Town That Dreaded Sundown (S02E04)
Chapter Sixteen: The Watcher in the Woods (S02E03)
další epizody (10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Eighth Witch (S07E10)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
The Dharma Bums (E06)
2015 Arrow (TV seriál)
The Candidate (S04E02)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Rock and a Hard Place (S09E08)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
2007 Kaya (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace