foto

Tiera Skovbye

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Léto roku 84
Půlnoční láska
The Miracle Season
2017 A Murderer Upstairs (TV film)
One Small Indiscretion (TV film)
2016 Christmas Cookies (TV film)
My Daughter's Disgrace (TV film)
2015 Even Lambs Have Teeth
Lhář, lhář, upír (TV film)
Mark & Russell's Wild Ride (TV film)
Sugarbabies (TV film)
2014 A Christmas Tail (TV film)
Konečně zazvonilo: Příběh za scénou (TV film)
Ledová zkáza (TV film)
2013 Blink (TV film)
Forever 16 (TV film)
2012 Skoro dospělá
Vánoční příběh 2
2011 Wishing Well (TV film)
2010 Vražedný termín (TV film)

TV seriály

2019 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Eight: Requiem For A Welterweight (S03E13)
Chapter Forty-Four: No Exit (S03E09)
2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirty-Eight: As Above, So Below (S03E03)
Chapter Thirty-Seven: Fortune and Men's Eyes (S03E02)
Chapter Thirty-Six: Labor Day (S03E01)
další epizody (6)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Leaving Storybrooke (S07E22)
Homecoming (S07E21)
Is This Henry Mills? (S07E20)
další epizody (9)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Seventeen: The Town That Dreaded Sundown (S02E04)
Chapter Sixteen: The Watcher in the Woods (S02E03)
další epizody (10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Eighth Witch (S07E10)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
The Dharma Bums (E06)
2015 Minority Report (TV seriál)
Americký sen (E08)
Arrow (TV seriál)
The Candidate (S04E02)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Rock and a Hard Place (S09E08)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
2007 Kaya (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace