foto

Dal-hyeong Lee

  • nar. 9.5.1967 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Banchangggyo
Nae anaeui modeun geot
2011 Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Ggumeun yirueojinda
Kureumeul beoseo nan dalcheoreom
2009 Aeja
Ogamdo
2007 Magang hotel
2006 Bangkwahoo oksang
Jal sarabose
2003 Daehanminguk heonbeob je 1jo
Hwangsanbeol
Waildeu kadeu
1998 Ptačí klec
1997 Bbeuajong

TV seriály

2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2014 Cheonsang yeoja (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
2013 Madi (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
Samsaengi (TV seriál)
2012 Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Doogeun doogeun dalkom (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Reonning, goo (TV seriál)
Sarangeui gijeok (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Kyeolheun mothaneun namja (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Podobat keu sanai (TV seriál)
2005 Baramkkot (TV seriál)
Geunyeoga dolawatda (TV seriál)
2004 O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky