foto

Juha Torvinen

  • nar. 24.3.1959 (62 let)
    Rovaniemi, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

2021 70 on vain numero
2013 Vuonna 85
2009 Eppu Normaali - Klubiotteella

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)

Dokumentární

2016 Eput
Iiron musiikkiluokka (TV seriál)
2011 Eesti vabaks! (TV film)
Glasnost Rock - Rock Summer 88 (TV film)
Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film)
2008 Punk - Tauti joka ei tapa
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)

Galerie (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky