foto

Kaj Chydenius

  • nar. 16.10.1939 (79 let)
    Kuusankoski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1996 Tie naisen sydämeen
1993 Kertomuksia kaatopaikalta (TV film)
1981 Muistoja Elmosta (TV film)
1979 Herr Puntila och hans dräng Matti
Matti Väkevä (TV film)
1978 Kun käki ei enää kuku (TV film)
Tuonelan joutsen (TV film)
1977 Toreilta ja turuilta (TV film)
1976 Seitsemän veljestä (divadelní záznam)
1972 Hiekkakuningas (TV film)
Kun taivas putoaa...
1971 Hrabě
Pikasuutarin Esko (TV film)
1970 Aliisa (TV film)
Kuinka lohikäärme Anselmus joutui kutomaan kulta-ansan (TV film)
Saaren vangit (TV film)
Titus Andronicus (TV film)
Tuhannen ja yhden työn tarinat (TV film)
1969 Oma (TV film)
Työtön (TV film)
Čas růží
1968 Asfalttilampaat
Janne (TV film)
Maggans morgonpromenad (TV film)
Pockpicket eli katkelmia helsinkiläisen porvarisnuoren elämästä
Sirkus Europa (TV film)
1967 Aura ja tähdet (TV film)
Bezradní
Laulu tuhannesta yksilöstä (TV film)
Teatterituokio: Kivinen vieras (TV film)
1966 S borovou šiškou pod zády
1965 Naurukierukka (TV film)

TV seriály

1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (12)
1993 Enkelten siipi (TV seriál)
1988 Rikos aamulla (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1984 Robotti von Rosenbergin tutkimukset (TV seriál)

Dokumentární

2005 Pakeneva maa (studentský film)
1967 On aikamme kallis (TV film)
1966 Vakuutusasia on sydämenasia (TV film)

TV pořady

1979 Oi aika ihanin (TV pořad)
1978 Lapin kesä (TV pořad)
1977 De sju dödssynderna (TV pořad)
Rauhan äiti (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)
1968 Vallankumous tai kuolema (TV pořad)
1967 Ihminen rakastaa (TV pořad)
Naisia ja ihmisiä (TV pořad)
1966 Orvokki (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jos rakastat
1970 Saaren vangit (TV film)
1969 Käännekohta (TV film)
1967 Bezradní

TV seriály

1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Yövieraat on sallittu (E08)

Dokumentární

2017 Lauluja utopiasta
2015 Valokeilassa Atte Blom (TV film)
2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
2009 Otto Donner - musiikista ja elämästä (TV film)
Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
2006 Kenen joukoissa seisot
2003 Onko Che mun isä? (TV film) - a.z.
Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
2002 Porträttet: Kaj Chydenius, kompositör (TV film)
1998 Hurja vuosi 1968 (TV film)
1996 Erään oopperan synty

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 100 vuotta, 100 minuuttia (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1992 Suomi-Neidon syntymäpäivät (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)
1977 Rauhan äiti (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky