foto

Aarre Karén

  • nar. 29.3.1932 (87 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Niko 2
2011 Eetu ja Konna
2009 Hyvä työ (studentský film)
Kesäpaikka
2008 Sobík Niko
Thomas (TV film)
2007 Maan mitta (TV film)
Rok vlka
Skřítek Rolli
Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2006 Světla v soumraku
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2003 Lentoposti
Raid
2002 Dalších deset minut
Dogs Have No Hell
Muž bez minulosti
Turkkilainen shakkikone
2001 Ilon juhla (TV film)
2000 Autobus sebevrahů
1999 Kulkuri ja joutsen
1997 Tichá vesnice
1996 Joulupukki ja noitarumpu (TV film)
Mraky odtáhly
Yöjuna
1994 Anita
Jos panisit hevoset hyppimään pilttuissaan (TV film)
Uuno Turhapuron veli
1993 Nitroliiga (TV film)
Uuno Turhapuron poika
1992 Kultainen vasikka (TV film)
Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1990 Axel (TV film)
Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
Cha Cha Cha
1987 Fakta homma
Jäähyväiset presidentille
1986 Linna
Maailman paras (TV film)
Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1984 Hengenmies (TV film)
Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1983 Apinan vuosi
Menestyksen maku
1982 Uuno Turhapuro menettää muistinsa
Vainajan vaivat
Vlčí léto laponského mlynáře
Vyvrhelové
1981 Pedon merkki
1980 Lompakko (TV film)
1979 Natalia
Ne vahvimmat miehet ei ehjiksi jää (TV film)
1978 Elämäsi parhain aika (TV film)
1977 Kevään herääminen (TV film)
Pää (TV film)
Teatterituokio: Sähköverstas (TV film)
1976 Ennen auringonlaskua (TV film)
1974 Kuljen joukossa (TV film)
Tavallinen Impi (TV film)
1973 Metrokortti (TV film)
1971 Kujanjuoksu
1970 Herrat tuomarit (TV film)
Kämppä (TV film)
Pommitamme Pasilasta (TV film)
Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
Teatterituokio: Konditoria Myriam (TV film)
Teatterituokio: Kunnioittava portto (TV film)
1969 Oikeusjuttu (TV film)
Tyttö ja ovi (TV film)
1968 Hyväntahtoinen poliisikomisario (TV film)
Lude (TV film)
Perimmäisten ammattien äärellä (TV film)
Teatterituokio: Tarinoita kerrottavaksi (TV film)
1967 Agamemnon (TV film)
Teatterituokio: Firenzeläinen tragedia (TV film)
Teatterituokio: Ruma ankanpoikanen (TV film)
1966 Enkeli tuli Babyloniin (TV film)
Johan nyt on markkinat!
Kapinoitsijan varjo (TV film)
Luxemburgin kreivi (TV film)
Ristiäiset (TV film)
Uusi jäsenkirja (TV film)
1965 Ruma Elsa (TV film)

TV seriály

2014 Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Vain lasten vuoksi (E03)
2008 Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Suomen armeijan kotiutus (E10)
Kustaa IV Aadolfin vangitseminen (E09)
Sota on hävitty (E08)
další epizody (9)
2006 Presidentit (TV seriál)
Elinikäinen presidentti (E08)
2005 Firma (TV seriál)
Puhe vs. vaikeneminen (E07)
Handu pumpulla (TV seriál)
Jortsut (E08)
2004 Sairaskertomuksia (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Mustan kissan kuja (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1999 Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
Nitrokabinetti (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
Elias vaeltaja (TV seriál)
Musta tuntuu (TV seriál)
1983 Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
1982 Reinikainen (TV seriál)
Pieni yösoitto (E04)
1981 Iris Klewe (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Boheemielämää (TV seriál)
1968 Herra Kenonen (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Dokumentární

1982 Ramses ja unet

Host

TV pořady

2002 Tää on seksii! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace