foto

Titta Karakorpi

  • nar. 29.10.1944 (73 let)
    Oulu, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2005 Elli (TV film)
1999 Kivinen lintu (TV film)
Älä sano mua prinsessaks! (TV film)
1989 Kultainen koskelo (TV film)
1987 Isänsä tyttö (TV film)
1985 Minun teatterini, jota ei ollut (TV film)
1984 Rakkauskirje (TV film)
Silittäjä (TV film)
1983 Kuolemanlaiva (TV film)
1982 Madeleine (TV film)
1978 Tuonelan joutsen (TV film)
1977 Nuoruutemme linnut (TV film)
1976 Ihmissydän (TV film)
1972 Robin Hood (TV film)
1970 Kuinka lohikäärme Anselmus joutui kutomaan kulta-ansan (TV film)
1967 Teatterituokio: Kyklooppi (TV film)

TV seriály

2002 Hurja joukko (TV seriál)
1997 Léto v sedle (TV seriál)

TV pořady

1991 Cityman (TV pořad)
1978 Lapin kesä (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Kivinen lintu (TV film)
1984 Rakkauskirje (TV film)
Silittäjä (TV film)
1982 Madeleine (TV film)
1981 Muistoja Elmosta (TV film)
1978 Runoilija ja muusa
Tuonelan joutsen (TV film)
1977 Isosisko ja pikkuveli (TV film)
1970 Letní vzpoura
1969 Kotini on linnani (TV film)

TV seriály

1997 Léto v sedle (TV seriál)

Dokumentární

1968 Nainen ja yhteiskunta

TV pořady

1991 Cityman (TV pořad)
1978 Lapin kesä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace