foto

Ilkka Vanne

  • nar. 31.3.1946 (73 let)
    Lappeenranta, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Slib
2003 Vieraalla maalla
2000 Lakeuden kutsu
1989 Aito Halonen (TV film)
1985 Ostettu sulhanen (TV film)
1983 Pöllönpesäpuut (TV film)
1982 Teatterituokio: Elon tyrskyt (TV film)
1978 Wiipurin nopeat (TV film)
1976 Kultainen vasikka (TV film)
1975 Matti ja Mathilda (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
Teatterituokio: Mörri (TV film)
1974 Tavallinen Impi (TV film)
Uudesta luotava maa (TV film)
1972 Teatterituokio: Älä jätä minua! (TV film)
1971 Jammu (TV film)
1970 Hyvästi Mansikki (TV film)
1969 Teatterituokio: Suomen paras näyttelijä (TV film)

TV seriály

2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
1998 Klubi (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Pimennys (TV seriál)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Ruusun aika (TV seriál)
1976 Maausko uus (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tammisunnuntai 1918

TV pořady

1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psi nenosí kalhoty
2013 Jäminkipohja
Keikka
2012 Pyramidi (studentský film)
2011 Convict
2010 Tähän päivään asti (studentský film)
2003 Vieraalla maalla
2000 Lakeuden kutsu
1985 Miehen Tie II (studentský film)
Nyt vapaa (studentský film)
1982 Toto
1972 Teatterituokio: Keittiö (TV film)
1969 Čas růží
1967 Teatterituokio: Kyklooppi (TV film)

TV seriály

2016 Bitwisards (TV seriál)
2015 Valaslapset (TV seriál) - vyp.
2012 Tehdas (TV seriál)
Varjomies (S01E04)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Mebunat (E11)
1983 Kuolema savolaiseen tapaan (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Lakeuden kutsu
1983 Pöllönpesäpuut (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky