foto

Eira Jauckens

  • nar. 16.9.1938 (81 let)
    Kokkola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Oman itsensä herra (TV film)
1968 Jännitysnäytelmä: Teetupa (TV film)
Teatterituokio: Ihmissusi (TV film)
1967 Teatterituokio: Ruma ankanpoikanen (TV film)

TV seriály

1991 Alhola (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Sairaanhoitaja (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky