foto

Si-hoo Kim

  • nar. 2.1.1988 (31 let)
    Čchungdžu, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Veterán
Zatmění
2013 Sonyeo
2011 Mai wei
Sunny
2006 Gutayubaljadeul
Jjakpae
2005 Nebohá paní Pomsta

TV seriály

2014 Dalrae dwaen, Jangkook: 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
2012 Sarangbi (TV seriál)
2008 Kangcheok deul (TV seriál)
Keukeuseomeui bimil (TV seriál)
2003 Banolrim 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace