foto

Jae-jeong Park

  • nar. 24.6.1980 (39 let)
    Tegu, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Toima : munyeogul
2014 Seukechi
2010 Woori manan jeok issnayo

TV seriály

2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
2014 Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2013 Jisungimyun kamcheon (TV seriál)
Madi (TV seriál)
2012 Shineui kwijeu shijoon 3 (TV seriál)
2010 Keopi hawooseu (TV seriál)
2009 Joseon choori hakgeuk Jeong Yak Yong (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
Kwageoreul mutji maseyo (TV seriál)
Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
2007 Ai em Saem (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 이불 밖은 위험해 (TV pořad)
2015 Jinjja sanai sijeun 2 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky