foto

Antoine Bertrand

  • nar. 1977
    Granby, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Embrasses-moi comme tu m'aimes
I dva jsou rodina
Le petit locataire
Votez Bougon
2015 Ego Trip
2014 Maîtres du Suspense, Les
2013 Les 4 soldats
Louis Cyr
2011 Frisson
Starbuck
2010 Le poil de la bête
2008 Babine
Borderline
Château en Suède (TV film)
Neptunův trojzubec (TV film)
Nezbytnosti života

TV seriály

2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
2014 Mensonges (TV seriál)
2007 Boys, Les (TV seriál)
2006 C.A. (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
1996 Virginie (TV seriál)

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1968 Bye-Bye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace