foto

Rachel Brosnahan

  • nar. 15.12.1990 (26 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Domek z karet (TV seriál) (2013)

    - Rola mladej prostitútky Rachel Posnerovej, ktorú vo filme stvárnila Rachel Brosnahan, nebola pôvodne plánovaná k rozvoju ďalej v seriáli, ale tvorca Beau Willimon sa spontánne rozhodol dať postave väčšiu hĺbku po stretnutí s herečkou. (figliar)

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Book of Common Prayer
Boomtown
The Marvelous Mrs. Maisel (TV film)
2016 Den patriotů
Do posledního dechu
The Fixer
2015 Hlasitější než bomby
2014 I'm Obsessed with You: But You've Got to Leave Me Alone
2013 Munchausen
Nádherné bytosti
New York Heartbeat, A
2012 Nor'easter
2011 Coming Up Roses
2009 Nenarození

TV seriály

2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2015 The Dovekeepers (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 39 (S03E13)
Chapter 37 (S03E11)
Chapter 35 (S03E09)
další epizody (4)
2014 Black Box (TV seriál)
Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (13)
Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Ivan (No. 88) (S01E17)
Mako Tanida (No. 83) (S01E16)
The Judge (No. 57) (S01E15)
další epizody (6)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 24 (S02E11)
další epizody (8)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 13 (S01E13)
Chapter 11 (S01E11)
Chapter 10 (S01E10)
další epizody (7)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bora Bora Bora (S01E10)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
2008 V odborné péči (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace