foto

Gledys Ibarra

  • nar. 19.11.1960 (58 let)
    Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Path of the Sun
2007 "13 sekund"
1996 Nave de los sueños, La
1995 Sicario
1987 Asesino nocturno
1986 Seguro está el infierno

TV seriály

2013 Santa Diabla (TV seriál)
2006 Ciudad bendita (TV seriál)
2005 Láska k zbláznění (TV seriál)
2003 Cosita rica (TV seriál)
2002 Jidášova žena (TV seriál)
2000 Angelica pecado (TV seriál)
Hay amores que matan (TV seriál)
1999 Tajuplná žena (TV seriál)
1998 Aunque me cueste la vida (TV seriál)
1996 Volver a vivir (TV seriál)
1992 Por estas calles (TV seriál)
1990 Gardenia (TV seriál)
1989 Pobre negro (TV seriál)
1988 Abigail (TV seriál)
Selva Maria (TV seriál)
1987 Intrusa, La (TV seriál)
Pasion de Teresa, La (TV seriál)
1985 Cristal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace