foto

Pavel Lohonka

  • nar. 20.3.1946 (72 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Žalman - Padesátka v Lucerně (TV film)
1994 Žalman a spol "na cestě" (TV film)
1975 Okolo Blateckýho (TV film)
1972 Minnesengři 72 (TV film)

Dokumentární

2018 Žalman aneb Naslouchám tichu Země
2014 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavlíny Jíšové (S09E22)
2004 ČT Live - Žalman & spol. (koncert)
2000 Legendy folku a country (TV seriál)
1998 Bigbít (TV seriál)
1991 Hodina usmíření (koncert)

TV pořady

2011 Folk a kolem (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2002 Folkomotivy (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
1999 Skopičiny (TV pořad)
1992 Tu neděli po ránu (TV pořad)
Šťastné a veselé (TV pořad)
1982 Studio B (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1992 Tu neděli po ránu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace