foto

Max Frisch

  • nar. 15.5.1911
    Curych, Švýcarsko
  • zem. 4.4.1991 (79 let)
    Curych, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1992 Holozän - kniha
1991 Homo Faber - kniha
1984 Modrovous (TV film) - kniha
1973 Kucevlasnik i palikuca (TV film) - kniha
1967 Biedermann und die Brandstifter (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Zürich - Transit
1984 Biedermann och pyromanerna (TV film) - divadelní hra
1981 Triptychon (TV film)
1973 ...és a holtak újra énekelnek (TV film)
1970 A hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film) - divadelní hra
1967 Biedermann und die Brandstifter (TV film) - scénář, divadelní hra
1966 Biedermann ja tuhopolttajat (TV film) - divadelní hra
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film) - divadelní hra
Heliga ilskan, Den (TV film)
Nun singen sie wieder - divadelní hra
1964 Die große Wut des Philipp Hotz (TV film) - divadelní hra
Don Juan oder Die Liebe zur Geometrie (TV film) - divadelní hra
1963 Greve Öderland (TV film) - divadelní hra
1958 Die chinesische Mauer - divadelní hra

TV seriály

1976 Teatro Club (TV seriál) - divadelní hra

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Das Jahrhundert des Theaters (TV seriál) - a.z.
1978 Německo na podzim

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace