foto

Ivan A. Gončarov

  • nar. 18.6.1812
    Simbirsk, Ruské impérium
  • zem. 27.9.1891 (79 let)
    Petrohrad, Ruské impérium
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2002 Oblomov (divadelní záznam) - kniha
1988 Son - kniha
1983 Strž - kniha
1979 Oblomov - kniha
1976 Oblomows Liebe (TV film) - kniha
1969 Obična priča (TV film) - kniha
1963 Herra Oblomov (TV film) - kniha
1913 Obryv - kniha

TV seriály

1986 Russia (TV seriál) - kniha
1963 Novela (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Oblomow (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace