foto

Uolevi Vahteristo

  • nar. 29.4.1928 (91 let)
    Vihti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Naapurit (studentský film)
1986 Firman juhlat (TV film)
Intohimonäytelmä (TV film)
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Salameno (TV film)
Säätiö (TV film)
1980 Elinan surma (TV film)
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
1978 Olga (TV film)
1977 Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
1974 Salakari (TV film)
Vastamyrkky (TV film)
1973 Sensuela
1972 Se on sitten kevät (TV film)
Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
1971 Varo, autuas (TV film)
1970 Teatterituokio: Pilatus (TV film)
Tilapää (TV film)
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
Oikeusjuttu (TV film)
Taksikuski (TV film)
1968 Venetsian kauppias (TV film)
Veren häät (TV film)
Äl' yli päästä perhanaa
1967 Kapteeni Mikko, ohoi! (TV film)
Paha kulkee (TV film)
Päivä lepokodissa (TV film)
Saituri (TV film)
1966 Autojen hautausmaa (TV film)
Enkeli tuli Babyloniin (TV film)
Hyviä ihmisiä (TV film)
Kilpakosijat (TV film)
Loistokaupunki (TV film)
Pallo (TV film)
Peli-ilta (TV film)
Viikon kahdeksas päivä (TV film)
Ylilääkäri (TV film)
1965 Aivasteleva aviomies (TV film)
Antakaa ihmisen elää (TV film)
Doña Diana (TV film)
Erik XIV (TV film)
Huone vuokrattavana (TV film)
Kaksoisnukke (TV film)
Kaupungeissa ei ole maalaisia (TV film)
Läpikäytävä (TV film)
Ruohojen harppu (TV film)
Ruotsalainen tulitikku (TV film)
Tiikeri kylpyhuoneessa eli Pjotr Oheyn marttyyriteko (TV film)
1964 Juokse kuin varas
Kustaa III (TV film)
Kuukausi maalla (TV film)
Lemmen ja sattuman leikki (TV film)
Meidän herramme muurahaisia (TV film)
Puhelinkioski (TV film)
Pyörteitä (TV film)
Tarkastaja tulee (TV film)
Todistajat (TV film)
Veljen varjo (TV film)
Yhdeksännellä hetkellä (TV film)
1963 Joku teistä (TV film)
Joululegenda (TV film)
Lavean tien laki (TV film)
Niin on - jos siltä näyttää (TV film)
Sellaista rakkautta (TV film)

TV seriály

1989 Sinitaivas (TV seriál)
1988 Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1981 Iris Klewe (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1973 Virtanen vastaan Järvinen (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)
Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
Pidättekö ostereista (TV seriál)
Rikos ja rangaistus (TV seriál)

Dokumentární

1974 Tapiola

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky