foto

Anja Pohjola

  • nar. 14.3.1931 (88 let)
    Loimaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2005 Slib
2004 Impérium jazzu
Uuno Turhapuro - This Is My Life
Väärät kengät (TV film)
2002 Kymmenen riivinrautaa
2001 Emmauksen tiellä
Valtapeliä elokuussa 1940 (TV film)
1999 Sestřička
1996 Onnenseitti (TV film)
1993 Onnen maa
1992 Tuhlaajapoika
1991 Suklaasydän (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1988 Marjatta (TV film)
1987 Kadotetut (TV film)
Lampola (TV film)
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Raamit ränniin (TV film)
Rikhard III (TV film)
1984 Angelas krig
Musta hurmio (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
Vartioitu saari (TV film)
1983 Kadotettu paratiisi (TV film)
Unelmajuna (TV film)
1982 Pohjalla (TV film)
Poste restante
1980 Laahus (TV film)
Martinin rikos (TV film)
Viimeinen raja (TV film)
1979 Kaukasialainen liitupiiri (TV film)
Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit
Ljubov Jarovaja (TV film)
1978 Auringon lapset (TV film)
1977 Kovan onnen lapsia (TV film)
Laululintunen (TV film)
Minna (TV film)
On neidolla punapaula (TV film)
Sakea veri (TV film)
1976 Hevonen kassakaapissa (TV film)
Laulukokeet (TV film)
Surullinen laulu Ronganojan Sallista (TV film)
Vanhan ruhtinaan rakkaus (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
Kuopion takana (TV film)
Professori Uuno D.G. Turhapuro
Usko, toivo, rakkaus (TV film)
1974 Kaunis välinpitämätön (TV film)
Kun lesket lempivät (TV film)
Narri kartanon valtiaana (TV film)
1973 Pohjantähti
Železnice (TV film)
1972 Emme ole enkeleitä (TV film)
Hiekkakuningas (TV film)
Kosinta (TV film)
Silmänkääntäjä (TV film)
Vassa Zeleznova (TV film)
1971 Aja hitosti (TV film)
Kutsumustyö (TV film)
Lokki (TV film)
Vanja-eno (TV film)
1970 Akseli ja Elina
Aliisa (TV film)
Kesäilta laiturilla (TV film)
Onneksi on rahaa (TV film)
Opettajainhuone (TV film)
1969 Koneitten murskaajat (TV film)
Kotini on linnani (TV film)
Kustaa Vaasa (TV film)
Paavo (TV film)
Vodkaa, komisario Palmu
1968 Irralliset eli Anna ja Vasili (TV film)
Juuret (TV film)
Käärme paratiisissa (TV film)
Mies elää (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
Yksin (TV film)
1967 Agamemnon (TV film)
Don Juan tulee sodasta (TV film)
Piirakat (TV film)
Päivä lepokodissa (TV film)
Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto (TV film)
1966 Herra Sebastianin linnunlaulu (TV film)
Juudas (TV film)
Täyttyneiden toiveiden maa (TV film)
Uusi jäsenkirja (TV film)
1965 Cul-de-Sac (TV film)
Kansikuvapoika (TV film)
Pikakäynti (TV film)
Pilkahdus merta (TV film)
Teekutsut (TV film)
Tohvelisankarin rouva (TV film)
Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
1964 Anna Christie (TV film)
Ei koskaan pilanpäin (TV film)
Meidän herramme muurahaisia (TV film)
Mikumärdissä on kesä (TV film)
Pyhä piltti, legenda rikkaan miehen kääntymyksestä (TV film)
Rakkaus iltakävelyllä (TV film)
1963 Joululegenda (TV film)
Kovan onnen lapsia (TV film)
Kuparsaare Antti (TV film)
Sissit

TV seriály

2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Ainoa aarre (E10)
Mitä jäljelle jää (E09)
Mitä ihminen kestää (E07)
další epizody (7)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
2006 Donna Paukku (TV seriál)
Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
Presidentit (TV seriál)
Suomen karjuva leijona (E07)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Kirjava silta (TV seriál)
1999 Herrat nauraa (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1991 Tiina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1990 Hyvät herrat (TV seriál)
1977 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1969 Boheemielämää (TV seriál)
1967 Lapsuuteni (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky