foto

Harri Nikkonen

  • nar. 26.1.1933
    Viipuri, Finsko
  • zem. 18.1.1993 (59 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Mestari
1986 Kuningas lähtee Ranskaan
Näkemiin, hyvästi
1985 Ylösnousemus
1984 Punainen viiva (TV film)
1982 Jaakko Ilkka (TV film)
1981 Pirunpolska (TV film)
1976 Pikkuporvarin seitsemän kuolemansyntiä (TV film)
1974 Don Giovanni (TV film)
1969 Taksikuski (TV film)
1965 Päällysviitta (TV film)
Turandot (TV film)
Vangit (TV film)
Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
1963 Kaivos (TV film)

TV seriály

1982 Ulosmittaajat (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Parempi myöhään (TV pořad)
1966 Oopperakarnevaalit (TV pořad)
1964 Jouluvene - tähtiparaati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky