foto

Olavi Niemi

  • nar. 4.5.1930 (89 let)
    Lapua, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1980 Lossi (TV film)
1976 Kaksi ruplan rahaa (TV film)
1974 Haudankaivajan kylä (TV film)
1968 Lennu (TV film)
1967 Eskon häämatka (TV film)
Kahdeksikko (TV film)
1966 Meren saari (TV film)
1965 Juppiter nukkui täällä (TV film)
Köysi (TV film)
Säälin ilta (TV film)
1963 Kaksitoista valamiestä (TV film)
Montserrat, taipumaton (TV film)
1954 Morsiusseppele

TV seriály

1987 Mummo (TV seriál)
Ennustus (S01E01)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suomen valinta (E10)
1975 Oi kallis kaupunki (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1939 (E02)
1966 Kiurunkulma (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Lauluja Brechtin näytelmistä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace