foto

Martti Pennanen

  • nar. 8.12.1923
    Tervola, Finsko
  • zem. 17.12.2010 (87 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Viimeinen ilta (TV film)
1993 Sutki (TV film)
1991 Rölli - hirmuisia kertomuksia
Syysmuutto (TV film)
Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1989 Cha Cha Cha
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1987 Jäähyväiset presidentille
1986 Doris (TV film)
Ruuvit löysällä
1984 Yön yli
1983 Agentti 000 ja kuoleman kurvit
Yksityisetsivä (TV film)
1982 Jälkikuva (studentský film)
Král bez srdce
Säätiö (TV film)
Vainajan vaivat
1981 Ansa (TV film)
Kiljusen herrasväki
Pedon merkki
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Tie (TV film)
1980 Za spičkami
1979 Ihmemies
Kaikkein tärkein (TV film)
Varttitunti Enkelin Seurassa (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Wiipurin nopeat (TV film)
1977 Sakea veri (TV film)
To člověku úplně stačí
Volpone eli Kettu (TV film)
Zajícův rok
1976 Hänen olivat linnut (TV film)
Olympijské prázdniny
1975 Iisakki Juntilla oli monta poikaa (TV film)
Mies, joka ei osannut sanoa EI
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
Oy Mahdollisuus Ab (TV film)
1974 Teatterituokio: Sata metriä korkeat kirjaimet (TV film)
1973 Isä (TV film)
Meiltähän tämä käy
Mommilan veriteot 1917
Neljä nuorta (TV film)
Pojízdný byt
Porvari Schippel (TV film)
1972 Hiekkakuningas (TV film)
Kun taivas putoaa...
Lampaansyöjät
Se on sitten kevät (TV film)
1971 Magdaleena ja maailman lapset (TV film)
1970 Kämppä (TV film)
Onneksi on rahaa (TV film)
Päämaja
Teatterituokio: Pilatus (TV film)
1969 Taksikuski (TV film)
Vodkaa, komisario Palmu
1968 Eppel on taivaassa (TV film)
Lennu (TV film)
1967 Miehen kylkiluu (TV film)
1966 Eräs syysilta (TV film)
Kaksi sisarta (TV film)
1965 Huhtikuun Manta (TV film)
1964 Anteeksiantamatonta huolimattomuutta (TV film)
Yhden yön illuusio (TV film)
1963 Kaksitoista valamiestä (TV film)

TV seriály

1999 Trasselirakastaja (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Pimeän hehku (TV seriál)
1994 Autopalatsi (TV seriál)
Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
Kyllä isä osaa (TV seriál)
1993 Jose (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1991 Tiina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1989 Miehen etunoja (TV seriál)
Pieni ihmissydän (TV seriál)
Terveysasema (TV seriál)
1988 Rikos aamulla (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Pitkä farmari (E03)
Yöllinen vieras (E02)
1986 Tarkkis (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Musta tuntuu (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suomen valinta (E10)
Rauhantunnusteluja (E06)
Sama kaiku on askelten... (E05)
1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Uhkapeli (E04)
Hylätty tarjous (E02)
Tuntematon diplomaatti (E01)
Vonkalat (TV seriál)
1976 Sairaanhoitaja (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Pääluottamusmies (TV seriál)
Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Kiurunkulma (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Ollaan kuin kotonanne (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)
1975 Omat jutut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky